Zemeljski plin
Čisto ugodna energija.
Zemeljski plin

Vklop zemeljskega plina

Hitro in preprosto do uporabe zemeljskega plina

Priključitev na zemeljski plin je izvedljiva v 84 slovenskih občinah, ki imajo delujoče plinovodno omrežje. Plinovodno omrežje v Sloveniji oskrbuje s plinom že 136.093 odjemalcev. Tudi vi lahko začnete zemeljski plin uporabljati hitro in ugodno, če je vaš objekt že opremljen s plinovodnim priključkom. Če takega priključka v vašem objektu še ni, vam bodo strokovnjaki pri operaterju sistema v vaši občini pomagali s strokovnimi nasveti in dali vse potrebne informacije za izvedbo postopka pridobitve priključka.

Na spodnjem seznamu poiščite operaterja sistema, ki skrbi za delovanje plinovodnega omrežja v vaši občini. Pošljite mu sporočilo po e-pošti ali ga pokličite in se seznanite s tem, kako poteka vključitev v plinovodno omrežje.

Zemljevid občin z zemeljskim plinom

Adriaplin, d.o.o. Ljubljana
Domplan, d.d.
ENERGETIKA LJUBLJANA d.o.o.
ENOS, d.d.
Energetika Celje, d.o.o.
Istrabenz plini, d.o.o.
JEKO, d.o.o.
JP KPV, d.o.o.
Javno podjetje komunala Slovenj Gradec, d.o.o.
Javno podjetje plinovod Sevnica
Komunalno podjetje Velenje, d.o.o.
Petrol d.d.
Plinarna Maribor d.o.o.
Občina Operater sistema E-naslov Telefon Spletna stran

Več o zemeljskem plinu si oglejte še na spletnih straneh:

1Podatki veljajo za distribucijo, organizirano preko izbirne lokalne gospodarske javne službe (GJS). Distribucija zemeljskega plina v Sloveniji poteka tudi v zaprtih distribucijskih sistemih (ZDS) za industrijske in poslovne odjemalce. Podatki o ZDS na tem mestu niso povzeti.

Zemeljski plin se splača in poplača

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.