Dogodki
Srečanja strokovnjakov, izobraževanja in predstavitve plinskih tehnologij.
Dogodki

Plinske toplotne črpalke, učinkovita raba energije in povečevanje deleža obnovljivih virov

Delavnica v Ljubljani
Grand hotel Union, Ljubljana

Plinska toplotna črpalka je nastala kot nadaljnji korak v razvoju tehnologije visoko učinkovitih kondenzacijskih plinskih grelnikov. Sistemi plinskih toplotnih črpalk z različnimi principi delovanja so bili v zadnjih letih razviti do stopnje, ko so konkurenčni že uveljavljenim tehnologijam gretja in hlajenja. Prihranki primarne energije pri uporabi plinskih toplotnih črpalk so v primerjavi s standardnimi napravami znatni, zato so plinske toplotne črpalke, lahko prava energetska rešitev za vaš objekt. S pocenitvijo zemeljskega plina v zadnjih letih je tehnologija še dodatno pridobila na  veljavi.

K udeležbi na strokovnem srečanju vabimo operaterje sistemov in dobavitelje zemeljskega plina, projektante in izvajalce notranje plinske napeljave, energetske svetovalce, vzdrževalce poslovnih in stanovanjskih objektov ter javnih institucij, kot so šole, vrtci in bolnišnice. Na dogodku se boste seznanili s tehnologijo delovanja plinskih toplotnih črpalk. Predavatelj iz tujine bo predstavil izkušnje iz evropskih trgov. Predstavljen bo tudi primer načrtovanja in postavitve plinske toplotne črpalke za ogrevanje vrtca.

Ob zaključku dogodka pa bo še voden ogled delujoče plinske toplotne črpalke v Ljubljani.

Priklop zemeljskega plina
Zemeljski plin se splača in poplača

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.