Dogodki
Srečanja strokovnjakov, izobraževanja in predstavitve plinskih tehnologij.
Dogodki

Tehnični predpis za notranjo plinsko napeljavo - DVGW

Strokovno srečanje
MONS, Ljubljana

GIZ DZP je organiziral dogodek  v sodelovanju z nemškim združenjem za plinsko in vodno gospodarstvo (DVGW), ki je vodilna evropska organizacija za predpise in standarde, raziskave in razvoj ter mednarodno povezovanje na področju zemeljskega plina. Predavatelj na dogodku je bil strokovnjak za notranjo plinsko napeljavo inženir Kai-Uwe Schuhmann (DVGW). Dogodek je potekal v nemškem jeziku s konsekutivnim prevajanjem.

Strokovnega srečanja se je udeležilo preko 90 sistemskih operaterjev distribucijskega omrežja, projektantov in izvajalcev notranje plinske napeljave ter drugih strokovnjakov, ki delujejo na področju tehnologij zemeljskega plina. Prvi dan so se seznanili s pravnimi okviri in tehničnimi predpisi za plinske napeljave ter novostmi pri tehničnih predpisih G 600 DVGW-TRGI 2008. Drugi dan pa smo spregovorili o tem, kako zagotoviti kakovostno projektiranje, izgradnjo, prenovo, obratovanje in vzdrževanje plinske napeljave v skladu s predpisom DVGW G 1020.

Priklop zemeljskega plina
Zemeljski plin se splača in poplača

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.