Novice
O zemeljskem plinu in
plinskih tehnologijah.
Novice
Arhiv novic

Predstavitve predavateljev z delavnice o kogeneraciji objavljene na spletni strani

Na spletni strani so objavljene predstavitve predavateljev z delavnice: Kogeneracija na zemeljski plin, ki je prejšnji četrtek potekala v kongresni dvorani hotela Betnava v Mariboru.

Soproizvodnja na zemeljski plin: Uspešna delavnica v Mariboru

Včerajšnje delavnice se je udeležilo več kot 100 udeležencev iz različnih organizacij javnega in zasebnega sektorja iz vse Slovenije, kar je jasen pokazatelj, da je kogeneracija na zemeljski plin aktualna in pomembna tema.

Rok za prijavo na delavnico se je iztekel

Do izteka roka za prijavo (ponedeljek, 5. december 2011) se je na delavnico o kogeneraciji na zemeljski plin prijavilo skoraj 100 posameznikov iz različnih orgaizacij javnega in zasebnega sektorja.

Izšla je zgibanka "Kogeneracija na zemeljski plin"

V zgibanki je predstavljeno kaj je kogeneracija na zemeljski plin, katere so njene prednosti ter za katere objekte je najbolj primerna.

Delavnica v Mariboru: Kogeneracija na zemeljski plin

V četrtek, 8. decembra 2011, vas vabimo, da se nam pridružite na delavnici o kogeneraciji na zemeljski plin, ki bo potekala v Kongresni dvorani Hotela Betnava v Mariboru.

Posebna priloga o zemeljskem plinu

V člankih posebne priloge na štirih časopisnih straneh lahko preberete več o zemeljskem plinu in kako ga lahko vsestransko uporabljamo v 75 slovenskih občinah.

Ozaveščevalna kampanja: Modro je imeti zemeljski plin

»Modro je imeti zemeljski plin« je naslov letošnje ozaveščevalne kampanje, ki jo je začelo izvajati GIZ DZP, gospodarsko interesno združenje za distribucijo zemeljskega plina.

Izšla je tretja številka časopisa GIZ DZP

Vabimo vas, da si preberete reportažo iz nacionalne konference Slovenskega E-foruma.
Priklop zemeljskega plina
Zemeljski plin se splača in poplača

S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Če želite nastavitev spremeniti, kliknite tukaj.